Rust- en bezinningsoord in Heilig Landstichting

 

Het Pelgrimshuis Casa Nova in Heilig Landstichting is gelegen aan de rand van Nijmegen en heeft een bewogen geschiedenis, momenteel heeft het de functie als bezinningsoord in Heilig Landstichting met een religieuze inslag.

Pelgrimshuis Casa Nova is dé aangewezen plek om te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen in onze hectische maatschappij, uitermate geschikt voor hen die verlangen naar benodigde rust, ontspanning en bezinning of voor een retraite, mede door de landelijke en rustige ligging.

De omgeving leent zich uitstekend voor lange wandelingen in een bosrijke omgeving. In de nabije omgeving vindt u aantrekkelijke musea, zeker een bezoek waard.

Pelgrimshuis Casa Nova in Heilig Landstichting nabij Nijmegen is een geliefd toegangsoord voor rmensen die behoefte hebben aan het stilstaan bij zichzelf, maar zeker ook voor het vormen van nieuwe meningen en indrukken door contacten met anderen, al dan niet gelijk gestemd.

Door het leegmaken van het hoofd vinden veel mensen nieuwe invullingen en inspiraties voor hun bestaan, hetgeen je kan vormen tot een ander en soms zelfs beter mens.

Veel gasten van het Pelgrimshuis Casa Nova beschouwen het als een verademing om in contact te komen met mensen in een vergelijkbare situatie, er is altijd gelegenheid voor een persoonlijk gesprek.

Sinds 1986 is Pelgrimshuis Casa Nova de thuisbasis van de stichting ‘Hulp voor vrouwen in geestelijk nood’ welke onder andere als doelstelling heeft het verwerken van de (geestelijke) gevolgen na het ondergaan van een abortus.

Pelgrimshuis Casa Nova ondersteunt de door STIREZO geïnitieerde gebedscampagne van harte. Door het dagelijks bidden van het speciaal door STIREZO overgenomen ‘Choose life gebed’ van de Ierse Bisschoppen, dit wordt gebeden om een einde aan abortus en euthanasie, en bescherming van het ongeboren kind. Tijdens de campagne wordt ook een lans gebroken voor de speciale zegen voor de zwangere moeder en haar ongeboren kind.

Wat de redenen ook mogen zijn om Pelgrimshuis Casa Nova te bezoeken, wij heten u van harte welkom op onze historische locatie, neemt u voor nadere informatie en/of een boeking contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen rond Pelgrimshuis Casa Nova.

Succes!

Pin It on Pinterest

Share This